Werken bij SIVI

Vacature consultant

SIVI ontwikkelt en beheert standaarden voor digitaal zakendoen in de verzekeringsbranche. Onafhankelijk en deskundig. Gebaseerd op inzichten om kosten te verlagen en waarde toe te voegen. Inzichten die verder reiken dan de standaarden alleen. SIVI analyseert trends, onderzoekt de impact van nieuwe technologie├źn en inspireert alle ketenpartners om samen nieuwe stappen te zetten. Met de ambitie om digitaal verkeer voor de sector en de consument te laten werken. Veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

SIVI is medio 2016 verhuisd naar een inspirerende werkomgeving met uitzicht over Utrecht. Het SIVI team bestaat naast directie en secretariaat uit 8 consultants. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons helpt de ambities voor de komende jaren waar te maken.

Download hier de vacature

Informatie en contact

Interesse?
Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct! Stuur ons je CV en je motivatie.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gerhard Gerritsen: 06-20431014 of gerhard.gerritsen@sivi.org.

Je sollicitatie kan je richten aan lonneke@likepeople.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.